Garantie

MRS BEE vervaardigt alle producten met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Desondanks kan er toch iets misgaan bij de productie. Op al onze sieraden geven wij een garantie van één jaar op productie- en materiaalfouten. Deze garantie is niet van toepassing als het sieraad niet door onze eigen vakmensen is gezet, gerepareerd of op maat gebracht.

Alle edelstenen hebben een zekere hardheid en weerstand tegen krassen. Bij onzorgvuldig gebruik kan echter alles – zelfs diamant – beschadigen. MRS BEE geeft één jaar garantie op edelstenen, diamanten en parels, mits het sieraad zorgvuldig gedragen is. Sporen, krassen of beschadigingen als gevolg van intensief gebruik vallen buiten de garantie. Indien van toepassing, houdt de garantie in dat de edelsteen, diamant of parel kosteloos wordt vervangen door een vergelijkbaar nieuw exemplaar.

De garantie is geldig vanaf het moment dat u het artikel heeft gekocht. Bij een garantieclaim vragen wij u om een nadere beschrijving van het probleem, het ordernummer/persoonlijk sieradennummer van uw bestelling en de datum waarop u het artikel heeft ontvangen. Heeft uw sieraad na de garantieperiode schade opgelopen? Ook in dat geval proberen wij het probleem voor u op te lossen en u tegemoet te komen in de kosten.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bovenstaande is een MRS BEE garantie en doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie genoemd in de Algemene Voorwaarden.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

U kunt met uw vragen terecht via e-mail info@mrsbee.nl of telefonisch via +31 (6) 27 21 69 41. Houd er alstublieft rekening mee dat ons kantoor alleen op werkdagen van 10.00 tot 16.00 open is.

NL