Verzending

Plaats je een bestelling in de online shop van MRS BEE, dan is de verzending voor jou als klant gratis binnen de EU. MRS BEE betaalt de verzendkosten. De levertijd van je sieraad is afhankelijk van de voorraad. Kijk hiervoor op de pagina van het desbetreffende sieraad.

LandRest van de wereldVerzender
NederlandGratisDHL
BelgiëGratisDHL
DuitslandGratisDHL
Europa (EU)GratisDHL
Europa (Niet EU)€ 25,00DHL
Rest van de wereld€ 25,00DHL

*Ga naar je shopping bag en voer je adres in. Wij zullen de verzendkosten voor je berekenen. Je kunt deze gelijk zien in het overzicht.

Volg je bestelling

Zodra je pakket klaar is voor verzending, ontvang je een verzendbevestiging via e-mail. Daarin staat informatie waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Tevens ontvang je een sms met de verwachte leverdatum. Via de link in je sms kan je een nieuwe afleverdatum plannen, je pakket bij de buren of ander adres te bezorgen of op te halen bij een DHL Servicepunt. Ben je niet thuis, dan word je pakket bij een DHL Servicepunt gebracht en kan je daar ophalen.

Importheffingen en belastingen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij verzending buiten de EU vervalt de Nederlandse btw. Woon je buiten de EU, dan is het mogelijk dat je bestelling onderhevig is aan lokale btw en/of (import)heffingen. Deze komen voor je eigen rekening. In verband met ingewikkelde regelgeving kunnen wij deze additionele kosten niet vooraf berekenen en voor je in rekening brengen.

Wanneer een bestelling niet geaccepteerd wordt zijn additionele verzendkosten, importrechten en retourkosten ook voor je eigen rekening.

NL