MRS BEE VERHAAL

Buenos días en welkom op mijn happy place. Dé plek vol high-end sieraden met een bohemian touch. Ik ben Ester, alias MRS BEE. Al 20 jaar met een diepgegronde passie voor sieraden – die alleen maar groter wordt. Nadat ik in de jaren ’90 als één van de eersten in de branche een webshop met sieraden van bekende A-merken runde, begon het na een omweg als marketeer weer te kriebelen. Dus, daar zijn we! Vanaf het prachtige Ibiza, de plek waar iedereen kan zijn wie hij wil zijn, de plek waar ik me op mijn best voel.

Bohemian chic en eenvoudig

De collectie van MRS BEE bestaat uit mooie high-end sieraden. De stijl van de sieraden is te beschrijven als een mix tussen de bohemian Ibiza-stijl en de klassieke, eenvoudige Nederlandse stijl. Dát is de MRS Bee-stijl.

De MRS BEE collecties

GEMS, 14 en 18 karaat gouden sieraden met edelstenen van de allerbeste kwaliteit, rustig van vormgeving, maar speciaal genoeg voor een stijlvolle beachy summerlook.

ICONS, de basis 14 en 18 karaat gouden sieraden die je kan gebruiken om de leuke uitbundige Ibiza look te creëren zonder dat het te druk wordt.

MEDITERRANEANS, 18 karaat gouden Spaanse wannahaves voor een dromerige zomer die eeuwig voortduurt.

MRS BEE KWALITEIT

14 en 18 karaat goud
De sieraden van MRS BEE zijn gemaakt van 14 en 18 karaat goud. Het 18 karaat ‘rosé goud’ heeft een mooie lichte kleur. Hierdoor passen de sieraden perfect bij ‘geel goud’. Mooi meegenomen is dat je met deze gouden sieraden lekker kan zwemmen!

Edelstenen
Iedere MRS BEE steen is hand-picked: uit het wereldwijde aanbod selecteert MRS BEE de echte beauty’s. Zij beoordeelt de edelstenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteert daarbij haar eigen definitie van schoonheid. Lees hier meer over de edelstenen van MRS BEE.

Diamant
Alle diamanten in de sieraden zijn van G/VVS-1 kwaliteit.

Verhaal - Mrs Bee
NL