Retourneren

Terugsturen

Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken, zorg ervoor dat het product goed beschermd is en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Vergeet niet het retourformulier mee te sturen, deze ontvang je per e-mail samen met het retouradres. Anders is de kans groot dat je retourverwerking vertraging oploopt.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen. Verstandig is het dus ook om je pakket aangetekend en eventueel extra verzekerd te versturen. Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, ontvang jij per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket.

Let op: De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Nadat we je pakket hebben ontvangen

Binnen vijf werkdagen nadat wij je retour hebben ontvangen, brengen wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Het artikel wordt beoordeeld of het nog in goede staat verkeert en compleet is. Is dit het geval, dan gaan we over in het afhandelen van het retour.

Is het artikel gedragen en hierdoor beschadigd, dan zullen wij je hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel dat je hebt betaald, of aan de hoogte van de kosten die wij moeten maken voor het laten repareren van het artikel. In dit geval nemen wij eerst contact met je op, voordat we je retour afhandelen.

Is het product defect of beschadigd, dan zullen we inschatten of dit onder garantie valt of niet. Mocht een defect onder garantie gerepareerd kunnen worden, dan zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden. Valt het defect niet onder garantie, dan nemen we contact met je op over de afhandeling.

Afhandeling van je retour

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen het aankoopbedrag aan je terugbetalen. De terugbetaling doen we via dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.

Verkeren de producten niet in nieuwe staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in de MRS BEE online shop, dan nemen we contact met op over de afhandeling. In dit geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals eerder beschreven.

NL