Duurzaamheid

Tailor made high end jewelry

We werken met 100% gerecycled 14K en 18K goud en produceren in Nederland op made-to-order basis, om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit houdt in dat normaal gesproken jouw sieraad gemaakt wordt nadat je de bestelling geplaatst hebt. Sommige sieraden zijn voorradig. Dat staat per artikel vermeld.

Wij geloven in een productieproces dat eerlijk en verantwoord is. In een branche die snel en overdadig is, willen we het goede voorbeeld geven. MRS BEE ontwerpt tijdloze sieraden die de seizoenen overstijgen, zodat je ze voor altijd kunt dragen en op een dag zelf als erfstuk kunt doorgeven.

Good things take time

Wij geloven in de nieuwe standaard om een sieraad speciaal voor jou te maken. Zodra de bestelling geplaatst is, doen wij er alles aan om het sieraad zorgvuldig te maken en als we tevreden zijn over het resultaat, sturen we het vanzelfsprekend snel toe.

Handmade

Alle afbeeldingen en specificaties zijn indicatief. Elk product is met de hand gemaakt, dus kunnen er kleine variaties optreden. Wij werken met producten die de natuur levert, zoals edelstenen, dus kleuren en maten kunnen verschillen. Deze natuurlijke verschillen accentueren het unieke karakter van het sieraad dat wij voor jou maken.

Als een product niet aan je verwachting voldoet, kan je het retourneren (zie ons retourbeleid).

100% plastic vrij

MRS BEE gebruikt geen plastic in haar verpakking. We verrassen je graag met een duurzame verpakking.

NL